Profil af Lyngrove Wines

LYNGROVE WINES | STELLENBOSCH.

 Ugens -profil -uge -22_560

Vingården Lyngrove er først i nyere tid gået solo, for at stå alene på helt egne ben. De har ansat et team af meget kvalitetsbevidste winemakers, som kan jagte og bevarer druernes sande identitet, videre ud i vinen og smagsoplevelserne for dig.

Lyngrove er det klassiske eksempel på druernes kvalitet resulterer i kvalitetsvine. De har ca. 80 Hektar vinmarker, som alle har naturens fordel af den fineste jord, blide skråninger og den kølende indflydelse fra Atlanterhavet – perfekte forhold for langsomt modning af druer med koncentrerede smagsoplevelser. I hvert en vin som komme fra Lyngrove, afspejles den vidunderlige kvalitet af druerne og ikke mindste de ekstraordinære vinfremstillings standarder. Ikke underligt, at Lyngrove Wines nydes med stor velbehag i lande rundt om i verden.

Lyngrove tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsvine. De har delt deres vine op i 3 kategorier.

  • Lyngrove Collection Range

Som er nemt tilgængelig, lette at drikke, og tro mod deres identitet. Perfekte til daglig forbrug og nydelse.

  • Lyngrove Reserve Range

Kan prale af fyldige, velstrukturerede vine, der er modnet på træ fade i op til 9 måneder. Klassisk og med frugten i højsæde.

  • Lyngrove Platinum Range

De fineste tønder rødvin fra vores kælder repræsenterer sjæl og karakter, idet de udtrykker klassisk struktur og enestående aldrings potentiale.

Hvis du ikke allerede kender Lyngrove vinene, så har alle vores butikker åbnet alle mulighederne fredag, den. 3. juni og lørdag, den 4. juni 2016.