McNab Ridge Wine Company

 Ugens -profil -uge -17_560

McNab Ridge Wine Company er ejet af John Perducci, som i dag er en ældre herre og derfor ikke selv deltager meget aktivt i vinproduktion. Men som de fleste kommer han gerne med sine råd, og det er da også stadigvæk i John Perducci´s ånd McNab er drevet.

Mendocino første vinmark blev plantet under den amerikanske borgerkrig, af John Parducci´s far, som ankom til USA i 1912. John forsatte med kun, at lave vin på familiens lille vingård indtil slutningen af 1980érne, hvor vingården blev for lille. Han købte i 1999, McNab Ridge Winery, så han kunne forsætte sin tradition for de klassiske Mendocino County sort vine. John kendte McNab Valley området rigtig godt, da han var vokset op i området og havde jaget hjorte, kalkuner og vildsvin rundt om på McNab Ranch.

Johns Barnebarn Rich Parducci er også vokset op i Mendocino Country, ligesom hans bedstefar. Han begyndte på McNab Ridge efter 1999-høsten. Rich har siden fået adskillige uddannelser i vinfremstilling bl.a. fra California State University i Fresno, og haft mange forskellige kasketter på i vinfremstillingen på McNab Ridge, for han kunne tage chef kasketten på og blive Winemaker.

Nu har Rich Parducci overtaget, og kombinerer nu den banebrydende vinfremstillingsånd som John Parducci har skabt, med nye traditioner og vitalitet. Rich vil præcis som sin bedstefar, gøre vinen berømt. Hvor John sagde, at hans vine skulle være komplekse, imødekommende og sjove at drikke, siger Rich den meget godt ” vi laver vin, der får folk til at bede om et glas mere…”

Rich Parducci er en fjerde generations vinproducent. Hans oldefar Adolph Parducci grundlagde Parducci Winery i 1932. Han trådte i industrien i en alder af kun 12 år, og arbjedede med næsten alle facetter i vinproduktionen, fra aftapning, vingård, laboratorium til kælderen. Rich er nu en prisvindende winemaker, han gør vinene til sin egen unikke stil og på samme tid finder en måde, at ære sin bedstefars historie på samme tid. Rich lever sit liv i Ukiah med sin kone Melinda og deres 3 børn.

Der findes 2 winemakere mere på McNab, nemlig Alejandro ”Alex” Sanchez, som er ansvarlig for kælder. Han bringer 20 års erfaring med vinfremstilling til McNab. Alex har en meget bemærkelsesværdig sangstemme, så om det er derfor han helst skal være i kælderen, hvor hans melodier kan høres overalt, skal være usagt. Alex er far til 3 unge drenge. Charlie ”Chuck” Morris, bringer 15 års erfaring til McNab. Han er vingårdens perfektionist, han sørger for at etiketterne anvendes korrekt, propper er perfekte og når et skib med McNab vinflasker skal skibes af sted, kan man være sikker på at det har gennemgået Charlies strenge standarder. På dage hvor han ikke arbejder hårdt, eller aftapper vin, er han far til 2 drenge og træner i Little league.