Chateau Camplazens Convivialité
Med stor forventning knappes en flaske Convivialité fra Chateau Camplazens op. Convivialité er lavet af Syrah, Grenache og Marselan, 1/3-del af hver. Vinen hældes i glasset og lige så snart duftnoterne rammer næsen..... WOW..... en ren eksplosion af frugt, hvor især mørke blommer, hindbær og mørke kirsebær dominerer først. Efter frugten er der masser af tørrede krydderurter, samt en smule kanel og tobak. <b> Smagsmæssigt, er det virkelig en fyldig vin, der smager godt og virkelig af meget, masser af frugt, masser af smag og masser af dybde. De mørke bær dominerer smagen hvor sorte kirsebær, mørke blommer og hindbær balancerer perfekt på en bund af tørret oregano, tobak samt lidt lakrids fra Grenachen. <b> Vinen har en lang eftersmag, med bløde tanniner, masser af fylde, tilpas syre og smag af krydderurter, mynte, lakrids og vanilje.
En god vin for alle, og især dem der ikke er til alt for tanninholdige vine. Prøv den til alverdens retter og til alle 4 årstider. Prøv den f.eks. til et godt herbes de Provence krydderiblend, med lavendel, fennikel og timian, det vil gå perfekt til vinen. Ellers passer den rigtig godt til bløde oste, eller peberbøffer på grillen.
Server den lettere afkølet ved lige omkring 17 grader før dekantering. En ny favorit hos alle, virkelig god mellemting mellem det kraftige og fløjlsbløde. Chateau Camplazens
Chateau Camplazens ligger i Clapebjergene udenfor Narbonne og tæt på middelhavet, på en gammel romersk bosættelse. Masser af solskinstimer giver fyldig vin uden for mange tanniner.