Mesterlig Weissburgunder fra den lille producent Schlossgut Ebringen i Baden
Winemakeren heddder Andreas Engelmann og hans mantra er at lave vin, med respekt for naturen og jorden. Arbejdet foregår lige så meget i markerne som i kælderen for at få de bedste muligheder for at få god vin på flaskerne. Schlossgut Ebringens Weissburgunder fra Baden i Tyskland er en rigtig terroir vin med masser af mineralitet, kalk, syre og kvæde i snuden. Smagen er fyldig med en flot elegant syre, masser af smag og en rigtig flot sprød eftersmag, domineret af syre kalk og let sprøde grønne pærer.
Super lækkert glas vin til skaldyr, kylling, salater elle rhvid fisk. Gør sig også rigtig godt som forfrisker, når solen skinner. Schlossgut Ebringen i Baden
Schlossgut Ebringen laver kun vin fra egne marker, og winemaker Andreas Engelmann har hands-on på alle processerne. FOkus er på god smag og så lidt indblanding i naturens gang som muligt.