Sauvignon Blanc hører mest til i Loire-dalen i Frankrig og i New Zealand. Det er i hvert fald den mest udbredte opfattelse, men hvis du er ude efter de sprøde noter med græs, citrus og stikkelsbær, så behøver du slet ikke nøjes med de franske og New Zealandske. For Braun beviser med denne Sauvignon Blanc, at vinhuset også formår at skabe store vinoplevelser på denne druesort.
Det er sprødt og knivskarpt skåret, så du ikke er i tvivl om, at det er Sauvignon Blanc. Vi er i den tørre og ultrafriske afdeling, og dermed står vinen som et vidunderligt modstykke til de øvrige formidable tyske vine, vi ellers kender fra Braun. For den kan noget helt andet end Brauns Riesling, Weissburgunder eller Grauburgunder. Her er der stikkelsbær, græsnoter og frisk citrus, mens der samtidig findes en saftig bund af gule frugter, der sikrer, at det ikke bliver for syrligt.
Hvis du er vild med Sauvignon Blanc, så skylder du dig selv at prøve dette lille, tyske mirakel.